2011 m. rugpjūčio 16 d., antradienis

pagaliau

Atsiprasau, kad dingau - bet kaip sakoma - batsiuvys be batu - o as be interneto :).
Status quo. apdaila i pabaiga. manau - prisesiu ir pasidalysiu savo patirtimi. nuo glaisto, dazu iki grindu. ir t.t. perdarineju katiline- sorry, kad neidejau kas buvo - bet manau - kad dabar bus galima sulyginti - situacija pries ir po. pradejau pjauti zolyte. nusiskinu savo auginta pomidora ir agurka - ir taip vasara ir i pabaiga. jau didieji darbai i pabaiga (vidaus). tai bus galima ramiai prisedus ir aprasyti kas kaip vyko.

7 komentarai:

  1. Sveiki,

    Kontaktų neradome, tad rašome čia.
    Turime Jums bendradrabiavimo pasiūlymą dėl tekstų šiam blogui.
    Jei domintų, susisiekite su mumis adresu vadyba@eglesum.lt

    AtsakytiPanaikinti
  2. Apleidote įrašus. Įdomu, kaip atrodo finišas ir kaip sekėsi įsikurti :)

    __________________________________
    architektūrinis projektavimas

    AtsakytiPanaikinti
  3. Niekur kitur jūsų bloge neradau nuotraukų, taigi rašau čia. :) Kaip statybos darbai? Gal jau baigėte ir galite pasidalinti rezultatu? Tikrai labai įdomu. Kaip tik ir patys esame įklimpę namo statybos darbuose... darbo tiek, kad net nebūčiau pagalvojęs. Beje, kaip su namų apdaila bei vidumi? Esame užstrigę ties vonios darbais. Tiesa sakant, niekaip nenusprendžiame kur stovės dušo kabina, klozetas bei visi kiti būtini daiktai... O kai pagalvoji, čia tik pati pradžia.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Man dabar ta stadija kai reikia issirinkti bei susimontuoti vedinimo sistemas. Kazin rotacinis rekuperatorius geras variantas butu ar nelabai, isties uzstriges esu ties tuo. O dar ir gamintoja reikes isirinkti, o gal tiesiog pasikliauti konsultantu..

    AtsakytiPanaikinti
  5. O man idomu kaip jusu darbai?
    Gal nuotrauka ar nuveiktais darbais pasidalinsite.

    O jie stiebiniu keltuvu rekomenduoju:
    https://www.cramo.lt/lt/category/kelimo-technika_stiebiniai-keltuvai-akumuliatoriniai

    AtsakytiPanaikinti
  6. Labai laukiame jūsų blogo tęsinio. Įdomi informacija ir apie vidaus įsirengimą, baldus. Ką rinkotės daugiau , kokį stilių, kokius baldus pirktumėt kitokius..?

    AtsakytiPanaikinti