2010 m. gegužės 29 d., šeštadienis

tinkas

Na va- radau laisvą minutę pakeliui į Stambul‘ą – SreXpert konferenciją. Sedžiu Kijevo aerouoste ir rasau. Taigi, palikau tinkuotojus, jau tinkuojančius pirmą aukštą – antras baigtas, bei laiptinės pusė jau padaryta. Tinkuoja nerealiai – be majakų atsivežę kompresorių purškia ant sienų, antras lygina trečias dabaigia. Rezultatas – lygumas kaip stiklo. Vaizdas keičiasi akyse. Ir kaina nesikanda. Jei ka domina – duosiu kontaktus. 350 kv metrų padarė per 5 dienas – sienas dažyk – tokia kokybė.




Plius jau po kelionės pradės ruošti šildymo sistemą. Jau kieto kuro katilas (KKK) nupirktas (pirkau 33kw lenkišką) – Majster vadinasi. Turi kompą, kuris valdo degimo procesą bei reguliuoja srautą į sistemą bei akumuliacinę talpą. Talpą taip pat nusipikau – 1000 litrų - dražice, taip pat tos firmos ir boileris. Talpa 0.7x0.5 metro, metama viskas – nuo medžio – iki anglių. Visa mano giminė bei jų kaimynai susistatę. Rekomendacijos teigiamos , plius kaina nuo lietuviško KALVIO – 50%pigiau. Darysiu automatinę sistemą – kuri reaguos į temperatūrą tiek pirmame – tiek antrame aukšto kontūruose. Kas gausis – parašysiu rudenį J nes kolkas skaičiuojant ant popieriaus – viskas kaip ir gražu – bet realiai matysis kai ppradėsiu šildymo sezoną.

6 komentarai:

  1. Kiek kainavo kvadratinis metras? :) As irgi ketinu toki pati buda naudoti, nes gipsas bent jau man yra prasta sienu danga, o tinkas daug geriau ir nebijai pakabinti sunkesniu spinteliu

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveikas, gal nori uzsiregistruot i blogeriu rekomenduotu statybininku duomenu baze? Jei taip, atsiusk savo google accout id darmik@gmail.com.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Gal galima butu suzinoti tinkuotoju kontaktus?
    andriaus@inbox.lt

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kur pirkai peciu? Kiek atsiejo pinigu? Kokio jis principo?
    Dar gal kontaktus tinkuotoju gali imesti?

    AtsakytiPanaikinti