2009 m. birželio 19 d., penktadienis

pirmas etapas




Taigi - šiandien oficiali pamatų pabaigimo diena. 2009.06.19 užpiltas betonas. 14 kūbų. Ir dabar 10 dienų teks man juos laistyti kaip rūtų darželį :)

2009 m. birželio 17 d., trečiadienis

pamatai







Visą tą laiką buvo daromi pamatai. - Pagalvė tarp polių iš žvyro, geoporas polistirolas į gruntą, klojiniai, armatūra ir viskas rišama, tvirtinama - ruošiamasi betono užpilimui. Nesitikėjau, kad tiek darbo reikia padaryti. Ir vis tas lietus - brrrr. Bet pagaliau šiandien kaip ir viskas padaryta - istorija nuotraukuose, truksta tik betono:



2009 m. birželio 9 d., antradienis


Pagaliau - kanalizacija,vandentiekis ir elektra - jau prakasta po busimais pamatais. bei nukastas molis pagalvei tarp poliu kur bus pamatai. Pasidarbavome šauniai šiandien



2009 m. birželio 8 d., pirmadienis

Einamieji darbai

Lietus. Vakar bandziau vežtis grūzą - tai per įvažiavimą ir košę - nepraejo priekaba - klimpau. Vandens kiek tik nori - ne veltui indus iš molio gamina :)






Nupirkau iš Ukmergės gelžbetonio geoporo putplasčio - tinkamas pamatams grunte, ir nebijo drėgmes. gera kaina . palyginus su ekstruziniu polistiroliu - kaina skiriasi 2.5 karto. Ryt bandysim atsivežti grunto ir jau daryti pagalve aplink pamatus, bei vestis komunikacijas, vandenį ir kanalizaciją į namo vidų




2009 m. birželio 4 d., ketvirtadienis

poliai




Pagaliau padarėm polius. Viso 55. skylės išgręžimas kainavo 15 Lt, bei 7 kūbai betono. Neskaitant lietaus, ir kriaušės užklimpimo bei nervų :) - pagaliau jie džiūna.